Omtale af “Giv tid”

På denne side kan du se eksempler på omtale af Lindrings album “Giv tid” fra 2017 (lyt til musikken her…).


20. juni 2017: Anmeldelse af “Giv tid” på Undertoner.dk
“Lindring forsøger at give de gamle tekster nyt liv og føre dem ind i vores samtid, og det lykkes de i høj grad med kamufleret i sprøde og velproducerede, men også eksperimenterende musikalske bidrag. Hvis kvintettens intentioner flugter med Grundtvigs tanker om at bidrage til den folkelige dannelse, er jeg sikker på, de nok skal rekruttere flere dertil. De har i hvert fald åbnet øjnene for de gamle tekster hos en overvældet, positiv stemt musikanmelder lige her.”
Læs hele anmeldelsen på Undertoner.dk…


12. maj 2017: Præsentation af Lindring på musikfestivalen “En sommerdag på Bellahøj”‘s program
“Det nye band Lindring er en unik samling af musikere, som har skabt et flot originalt melodiøst indiefolk-rock album med udgangspunkt i gamle klassiske digte fra den danske sangskat og litteraturhistorie. Sangerinden Ise / Anne-louise, som kendes fra xfactor ’11, giver denne samling af lyrik en nænsom berøring med plads til følelser, reflektion og intensitet. Linding kan sætte dybe spor i kroppen på lytteren”
Om Lindring på “En sommerdag på Bellahøj”‘s Facebookside…


19. april 2017: Indslag med Lindring på kulturprogrammet AK24syv på Radio24syv:
Del 1 (interview og sangen “Angst/Til en veninde” )

Del 2 (sangen “Solhvervssang” )


15. marts 2017: Omtale af singlen “Det er hvidt herude” på Bandsoftomorrow
“Hvis du godt kan lide Kristine Stubbe Teglbjærg eller Under Byen, så vil du også synes godt om Lindrings dansksprogede musik, som har Annelouise Adolphs luftige og ligetil vokal i front.”
Omtale af Lindring: “Det er hvidt herude” på Bandsoftomorrow…